Hoe Microsoft office 365 DNS Configureren in de dns instelling van directadmin

Hieronder vindt u een voorbeeld hoe in directadmin de DNS records voor Officie 365 ingevoerd moeten worden. Let op dat dit wel per domein kan verschillen.

Stel uw domein is zoekopnummer.nl dan vervangt uwdomein door zoekopnummer en uwextensie door .nl. De punten aan het einde zijn van belang, staat er geen punt dan wordt door directadmin uw domeinnaam nogmaals achter het domein geplakt.

In de DNS in directadmin:
autodiscover.uwdomein.uwextensie CNAME autodiscover.outlook.com.

uwdomein.uwextensie. MX 10 uwdomein-uwextensie.mail.protection.outlook.com.

uwdomein.uwextensie. CNAME msoid.uwdomein.uwextensie.

uwdomein.uwextensie. TXT "v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:webawere.nl -all"