Hoe veilig is mijn data?

De data van uw virtuele server wordt opgeslagen op een stabiel Storage Area Network ( SAN).

Deze SAN is voorzien met een dubbele voeding en dubbel raid controllers.

De informatie wordt hierbij gekopieerd over verschillende harde schijven, zodat er meerdere schirjven uit kunnen vallen zonder dat er gegevens verloren gaan (RAID 10 opstelling).

Hot swappable schijven staan klaar om de defecte schijven te vervangen.

• vps, data, veilig