Office 365 configureren , Android.

Hoe configureer ik mijn e-mailadres in de Microsoft Outlook app ( Android Tablet, mobiele telefoon)

open_android_playstore

Open de Google play store:

install_outlook_app

Zoek de Outlook app in de Android Play Store.

Download de app, Klik hiervoor op “INSTALLEREN”.

Open de Outlook voor Android-app. Het pictogram ziet er zo uit:

outlook_icon

Als u Outlook voor Android nog niet heb, ga naar stap 1.

Tik op Aan de slag als u dit voor het eerst doet.

Anders opent u het Menu en tikt u op Instellingen > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

goto_settings

goto_settings_2

add_account3

Typ uw volledige e-mailadres en tik op Doorgaan.

enter_password

Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden of Volgende.

Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

enter_2factor_code

Als verificatie in twee stappen is ingeschakeld (2 factor authenticatie), controleert u het zelf met de door u ingestelde methode (6-cijferige code, telefoonoproep of Microsoft Authenticator-app).

Opmerking: Als u wordt gevraagd om verificatie in twee stappen in te stellen voor Office 365, kan dit door uw IT-beheerder zijn vereist.

activate_policy

Als uw IT-beheerder extra beleid heeft ingesteld, tikt u op Activeren en tikt u nogmaals op activeren. In Outlook kunt u ook om toestemming worden gevraagd voor toegang tot de agenda, contactpersonen enzovoort. Tik op Ja of Toestaan.

• Outlook app installeren, mobiel, e-mail configreren, office 365